Fanns det rosa Monarpeder?

Fredriks Monarped med rosa inlägg. Har du sett någon mer?

Fanns det rosa Monarpeder?

Publicerad

Fråga: Hej! Monarscoot kom ju 1958 i en färgkombination blå/vit/rosa. Vi har i vårt garage en Monarped med den färgkombinationen och jag kan inte se att den ska vara omlackerad. Det är vit/rosa sadel samt rosa dekorlinjer på hjul och fälgar bland annat.

Har sökt utan att hitta den i broschyrer mm. Fanns även Monarpeden i det som för scootern var färgkombination "8"?

Mvh

Fredrik

 

Svar: Jag har bara sett den färgkombon där rosa ingår på någon enstaka Monarscoot där jag först trodde att det varit någon "händig" ägare som lagt på den rosa kulören, men så var det inte.

Har aldrig sett den färgkombon på en Monarped. Är det någon som kan hjälpa Fredrik med detta? Lämna gärna en kommentar i fältet nedan.

Jim Lundberg

On
Off

1 kommentarer

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Snart kopplar vi ur - och kopplar i

5 kommentarer

Jim Lundberg: Beskedet vi fick nyss fick av IT-avdelningen är att bytet ska ske under kvällen.

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2023-06

  • Classic Motor 2023-05

  • Classic Motor 2023-04

  • Classic Motor 2023-03

  • Classic Motor 2023-02

  • Classic Motor 2023-01

  • Classic Motor 2022-12

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206