Kopplingsschema till Husqvarna Flinta

Allmänt schema till MCB-mopeder med Husqvarna Flintamotor. Här används motorns blindstift 1 för sammankoppling av två kablar. För att ladda hem något av av dessa scheman - högerklicka på bilden och välj "Spara bild som..."

Kopplingsschema till Husqvarna Flinta

Publicerad

Fråga: Söker ett kopplingsschema till Husqvarna Flinta.

Victor

 

Svar: Jag lägger ut två olika scheman till MCB-mopeder med Husqvarna Flinta. Det som skiljer dessa scheman åt är att på det ena schemat använder man blindstiftet 1 (ej anslutet till något) som en anslutning mellan två kablar. En annan skillnad är att schemat till 1264 har en "stickkontakt" till baklampan som man använder om man ska lyfta av karossen.

I övrigt är bägge dessa scheman identiska vad gäller kopplingen.

Jim Lundberg

Kopplingsschema till MCB 1264 Skoterett med Husqvarna Flintamotor. Här har man lagt till en "stickpropp" (isärtagbar kopplingsplint) som används när man ska koppla ur bak- och bromsljus om man måste lyfta av karossen från mopeden.

On
Off

2 kommentarer

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Snart kopplar vi ur - och kopplar i

5 kommentarer

Jim Lundberg: Beskedet vi fick nyss fick av IT-avdelningen är att bytet ska ske under kvällen.

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2023-06

  • Classic Motor 2023-05

  • Classic Motor 2023-04

  • Classic Motor 2023-03

  • Classic Motor 2023-02

  • Classic Motor 2023-01

  • Classic Motor 2022-12

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206